Brouwer Bike Store - PUUR Voetbal Academie
41035
page-template-default,page,page-id-41035,bodega-core-1.2,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Brouwer Bike Store

 

Brouwer Bike Store is sinds 1988 een begrip in Nijmegen en wijde omgeving. Wij zijn een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring als fietsenwinkel en fietsenmaker. Sinds 2019, na verschillende jaren werkzaam te zijn geweest in de winkel, heeft zoon Bart de leiding overgenomen.

Gelijktijdig met de overgang van vader op zoon is ook het grootste gedeelte van onze collectie overgegaan van gewone stadsfietsen naar moderne E-bikes van bekende merken zoals: Gazelle, Batavus, Sparta, Giant en Cortina.

Door de vernieuwing van het assortiment is het sinds dit jaar heel eenvoudig om bij ons een E-bike Zakelijk te leasen. Dit kan al vanaf 25,- all-in per maand, in dit maandtarief is 7% bijtelling opgenomen en dit maakt het mogelijk om de E-bike ook privé te gebruiken.

Met onze uitgebreide en vernieuwde services waarbij we de klant centraal stellen zorgen wij ervoor dat iedereen met een lach de deur uit fietst.
Deelnemers aan PUUR Voetbal hebben een voordeel bij de aanschaf van een E-bike of een fiets.

Wij, als Brouwer Bike Store, hebben gekozen voor een samenwerking met PUUR voetbal omdat wij het belangrijk vinden om lokale verenigingen te steunen.
Mede door de verbintenis met KIKA  geeft dit ons een goed gevoel en zijn wij trots op deze samenwerking!

Kijk voor meer informatie op: https://www.brouwerbikestore.nl/ 

 

Chat met PUUR!
1
Hey voetballiefhebber!
Waar kan ik je mee helpen?