DressMe Clothing - PUUR Voetbal Academie
41212
page-template-default,page,page-id-41212,bodega-core-1.2,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

DressMe Clothing


Wie is DressMe Clothing?

In 2005 begonnen de toen 17-jarige Arjan en Martijn Dresmé met hun eigen textielhandel op de zolderkamer van hun ouders: DressMe Clothing. Al gauw groeiden de broers uit hun jasje en inmiddels heeft DressMe Clothing een eigen textieldrukkerij en borduurstudio. Met vestigingen in Nijmegen, Wageningen, Utrecht en Groningen wordt heel Nederland en België voorzien van alle denkbare soorten textiel en aanverwante producten/artikelen.

Waarom zijn wij vriend geworden van PUUR Voetbal?

Wij, Arjan en Martijn, hebben zelf altijd gevoetbald en vinden sport voor kinderen heel belangrijk. Bij PUUR Voetbal kunnen de kids in de frisse buitenlucht hun energie kwijt en tegelijkertijd plezier maken met leeftijdsgenootjes.

Wij werken veel samen met sportverenigingen en sportclubs en dragen PUUR Voetbal een warm hart toe. Wat wij ook mooi vinden is dat PUUR Voetbal een gedeelte van de opbrengst doneert aan KiKa en KWF. Zo proberen we met zijn allen zorg te dragen voor elkaar.

Kijk voor informatie op https://www.dressmeclothing.nl/

 

Chat met PUUR!
1
Hey voetballiefhebber!
Waar kan ik je mee helpen?