Jacco Jansen - PUUR Voetbal Academie
42657
page-template-default,page,page-id-42657,bodega-core-1.2,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Jacco Jansen

Training geven aan de allerkleinsten geeft zoveel voldoening.

 

Jacco Jansen

 

Als trainer de taak mij voor te stellen:
Ik ben Jacco Jansen, geboren in het mooie dorp Bennekom en nu wonend in het prachtige Renkum.Bennekom is ook de voetbalvereniging waar ik jarenlang heb gespeeld en vooral veel plezier aan het spelletje heb beleefd, of het nu in een selectie was of gewoon voor de plezier.
Voetbal geeft je net eventjes iets anders dan de dagelijkse sleur van school of later het werk. Vanaf mijn 12e jaar ben ik actief als trainer van Bennekom, inmiddels ben ik 44 jaar oud. Momenteel train ik de MO15-1 van vv Bennekom en de Bambino’s/ Fifa league.
Beide leeftijdscategorieën hebben een andere aanpak nodig. Meisjes met hun hormonen die je gefocust moet zien te houden en kleine kinderen die vooral lekker plezier moeten maken.
Bij de Bambino’s gaat het om de kleinsten vanaf 4 jaar en de Fifa league is de stap richting de officiële wedstrijden.

Training geven aan de allerkleinsten geeft zoveel voldoening. De lach op de gezichten, hier en daar de kleine brutale jongens die net eventjes de bal van een ander wegschieten.  Het verdriet van een tegendoelpunt en daarna grijpend naar een pijntje waarvan iedereen ziet: het is het tegendoelpunt dat zeer doet.

 

Kort samengevat is het een eer om op het veld te staan met al die professionele trainers. Toch vind ik de kinderen die je steeds ziet groeien het allerbelangrijkste. Dat zij steeds meer zelfvertrouwen krijgen met een lach op het gezicht. Dat is waar PUUR Voetbal voor staat.
Chat met PUUR!
1
Hey voetballiefhebber!
Waar kan ik je mee helpen?