Jacco Meurs - PUUR Voetbal Academie
42333
page-template-default,page,page-id-42333,bodega-core-1.2,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Jacco Meurs

”ik wil mijn passie voor voetbal overbrengen op de kinderen!

Jacco Meurs

 

Mijn naam is Jacco Meurs (37 jaar) en ik ben woonachtig in Bennekom.
Als hoofdtrainer ben ik actief bij het 1e elftal van sv Achterveld en ben ik in het bezit van een UEFA B trainerslicentie.

In het verleden ben ik hoofdtrainer geweest van diverse jeugdteams en het tweede elftal van Bennekom. Als jeugdspeler heb ik bij Bennekom gevoetbald en N.E.C.
Na een mooie periode bij N.E.C. keerde ik terug naar Bennekom en heb ik daar 8 seizoenen in het eerste elftal gespeeld, het hoogste amateurniveau in die tijd.

 

Een mooie bekroning uit mijn voetbalcarrière, is dat ik international ben geweest van het Nederlands Amateurelftal met 2 interlands (Engeland thuis en Ierland uit) achter mijn naam.

 

Ik ken Michael Brussen uit mijn tijd als speler bij zowel Bennekom als N.E.C. en wij hadden toen al dezelfde passie en ideeën over voetbal.

Toen Michael mij benaderde om trainer te worden bij PUUR Voetbal Academie, was ik direct enthousiast! Ik ben weliswaar nu hoofdtrainer bij een seniorenteam, de passie om jonge voetballers of voetbalsters beter te leren voetballen blijft ‘’in mijn bloed’’ zitten! Ik ben ervan overtuigd dat een kind pas iets leert en zichzelf ontwikkelt, als er plezier is!
Dit gaat dan altijd gepaard ‘’met een lach op het gezicht’’ waarbij de kinderen voetballen in een veilige omgeving.

Deze eigenschappen vind ik terug bij PUUR Voetbal en dit maakt het verschil ten opzichte van diverse andere ‘’voetbalscholen’’. Goede trainers met ervaring en diploma’s, die pedagogisch ook over veel kennis beschikken.

 

Ik hoop jullie snel te zien op de vrijdag voetbaltrainingen van Module 2 vanaf 28 augustus 2020 bij DVOL of op de diverse ‘’voetbalvakantiedagen’’ bij diverse clubs!

Chat met PUUR!
1
Hey voetballiefhebber!
Waar kan ik je mee helpen?