Sportdag - PUUR Voetbal Academie
45685
page-template-default,page,page-id-45685,bodega-core-1.0.1,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sportdag

PUUR Voetbal en SPORT BSO Lent/Bemmel sportdag!

 

Wil jij vlak voor de zomervakantie ook mee doen aan een gave sportdag?
PUUR Voetbal en SPORT BSO Lent/Bemmel slaan wederom de handen ineen na eerdere succesvolle edities en organiseren op zaterdag 9 juli 2022 weer een sportdag bij en in samenwerking met Voetbalvereniging DVOL te Lent.
Deze editie heeft als thema: ”Zomerse Sportdag” met veel waterspellen.
Of je beginnend, gevorderd, wel of geen lid van een vereniging, voetballer of geen voetballer bent: het maakt niet uit, iedereen tussen de 4 en 14 jaar oud is welkom om 3 uur lang lekker te sporten en te voetballen.

Wat gaan we doen:
Diverse voetbalspellen, zoals de FIFA targets, diverse challenges, snelheidsmeters en Smartgoals komen voorbij! Daarnaast gaan we ook diverse andere sport- en spel activiteiten doen.
We hebben een super gave waterbaan, gaan we lasergamen en hebben een survivalrun. De kinderen gaan ook een vechtsport beoefenen. Daarnaast is er een super gaaf en origineel ”summer escape room” spel!

 

Het draait bij ons op deze sportvoetbaldag om plezier!
Samen genieten van diverse sporten  ”met een lach op je gezicht”. Om 12.00 uur begint de eerste groep en om 15.30 uur is de laatste groep weer klaar. In de tussentijd krijg je uiteraard diverse gezonde tussendoortjes en genoeg te drinken.
De kosten bedragen slechts €29,50! Ben je al deelnemer van PUUR Voetbal of de Sport BSO, dan betaal je slechts €25,-

 

Heeft uw kind interesse om mee te doen aan deze sportdag?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.
Wilt u in het ”bericht” veld aangeven dat het om de sportdag gaat?

 

 

     Doe jij mee? Neem contact met ons op.

 

Chat met PUUR!
1
Hey voetballiefhebber!
Waar kan ik je mee helpen?