Michael Brussen - PUUR Voetbal Academie
42088
page-template-default,page,page-id-42088,bodega-core-1.2,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Michael Brussen

”Met een lach op je gezicht

Michael Brussen

Eigenaar van PUUR Voetbal.

Mag ik zeggen dat mijn droom is uitgekomen met de start van ons eigen bedrijf PUUR Voetbal in 2020?
PUUR plezier hebben in wat je doet, ik gun het iedereen!
De lach op het gezicht van het kind maakt me gelukkig!
Als vader van een dochter van 13 jaar denk ik te weten hoe een kind denkt en dat probeer ik te vertalen naar een training, maar ook in het feit hoe we samen met elkaar op een plezierige manier willen omgaan.

Ik ben fulltime actief in het voetbal en werk als hoofdtrainer bij Groesbeekse Boys 1. Daarnaast ben ik diversen jaren Hoofd Opleidingen bij DOVO geweest in Veenendaal.
Elke dag ben ik bezig om spelers en trainers ‘’beter’’ te maken en plezier te laten beleven aan het spelletje voetbal. Vanuit mijn rol als KNVB docent geef ik diverse opleidingen aan beginnende trainers. Geweldig om te zien hoe mensen in korte tijd veel nieuwe dingen leren!

Als voormalig N.E.C. jeugdspeler en later diverse jaren actief als senioren voetballer op het hoogste amateurniveau, heb ik altijd mijn best gedaan om het maximale uit mijn voetbalcarrière te halen. Mijn top heb ik behaald.

PUUR Voetbal geeft meisjes en jongens geweldige trainingen, waarbij een kind op elk niveau kan ontwikkelen.
Dit kan ik uiteraard niet alleen en wij werken dan ook samen met geweldige trainers, die vele jaren ervaring hebben.
Regelmatig verschijnen er ook profvoetballers bij de training! Kwaliteit en plezier staan voorop!
Ik ontwikkel mij nog steeds door en zal altijd blijven leren! PUUR Voetbal wordt geroemd om zijn individuele aandacht en ”echt zien van het kind”, een mooier compliment kunnen wij niet krijgen. 


Wij zijn graag maatschappelijk betrokken en doneren structureel aan het goede doel KiKa en KWF.
Daarnaast reserveren wij een gedeelte voor de ‘’minder bedeelden’’, zodat deze kinderen ook de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan PUUR. Wij zijn verder donateur van Stichting Veilig Onderwijs, een organisatie die zich inzet tegen pestgedrag.

Ik hoop uw kind bij onze PUUR Voetbal Academie te mogen begroeten en ze met veel plezier nieuwe dingen te leren.
Een kind nieuwsgierig maken en uit te dagen en ze daardoor PUUR laten genieten met een lach.

Durft u het aan? Ik daag u uit, kom en ervaar en doe mee! Lekker buiten voetballen is gezond!

 

Chat met PUUR!
1
Hey voetballiefhebber!
Waar kan ik je mee helpen?