Algemene voorwaarden - PUUR Voetbal Academie
287
page-template-default,page,page-id-287,bodega-core-1.2,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

PUUR Voetbal. PUUR Voetbalschool

 

Bij inschrijving voor onze voetbalschool bent u automatisch akkoord met onderstaande zaken.

Aansprakelijkheid

PUUR Voetbal en de voetbalvereniging waar wij te gast zijn, stellen zich niet aansprakelijk voor diefstal en materiële schade in welke vorm dan ook.

PUUR Voetbal stelt zich niet aansprakelijk voor opgelopen blessures tijdens dan wel rondom haar activiteiten. 

 

Gedrag

PUUR Voetbal is ten allen tijde bevoegd om een speler van verdere deelname uit te sluiten na een misdraging en/of negatief gedrag, zonder recht van teruggave van het reeds betaalde inschrijfgeld/deelnamegeld.

 

Afmelding / afgelasting

PUUR Voetbal heeft geen ‘’geld terug’’ garantie mocht u onverhoopt verhinderd zijn aan één of meerdere trainingen deel te nemen.

Bij afgelasting van een trainingsactiviteit zullen wij er alles aan doen om deze aan het eind van een cyclus in te halen.

Bij volledige annulering van een trainingsactiviteit kunt u het verschuldigde bedrag (€9,50 / €8,50 per training afhankelijk van uw pakket) binnen 14 dagen terug verwachten.

Bij annulering van volledige deelname, dient deze annulering  7 dagen voor aanvang van de start van de trainingen bij PUUR Voetbal schriftelijk aanwezig te zijn.  Heeft de annulering niet binnen deze periode plaatsgevonden, zijn wij genoodzaakt om 50 euro in rekening te brengen. 

Kleding

PUUR Voetbal stelt het verplicht om kinderen in onze eigen kleding, aan de trainingsactiviteiten deel te nemen. Deze kleding dient te worden aangeschaft bij de gestelde leverancier en is via de website www.puurvoetbalacademie.nl verkrijgbaar.

 

Gegevens

U bent zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van uw gegevens, zodat wij u kunnen contacteren. Denk hierbij aan het doorgeven van adreswijzigingen, of wijzigingen van e-mailadressen of telefoonnummers.

 

AVG wet

Wij voldoen aan de criteria van de AVG wet, derhalve wij wel gebruik maken van social media waarin uw kind, in woord en beeld benoemd kan worden. Wij verwachten een schriftelijk bezwaar als u hier niet mee akkoord gaat.

 

Beeld materiaal

PUUR Voetbal maakt gebruik van beeld materiaal ten behoeve van Video Analyses. Bij aanmelding voor onze PUUR Voetbalschool, stemt u bij ondertekening van deze voorwaarden in, dat wij dat wij deze beelden maken en kunnen gebruiken.

PUUR Voetbal zal deze beelden nimmer doorverkopen, ofwel zonder toestemming van een ieder op de beelden aanwezig individueel verspreiden.

Bij aanmelding voor onze voetbalschool stemt u bij ondertekening van deze voorwaarden in, dat Puur voetbal foto’s en beelden ten behoeve van promotie kan inzetten. Denk u hierbij aan de website, social media, nieuwsberichten en flyers. Als u hier niet mee akkoord bent dient u dit schriftelijk kenbaar te maken. 

 

Verklaring omtrent gedrag

 

Alle trainers en directieleden PUUR Voetbal zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Minimaal 1 persoon binnen de directie is in het bezit van Verklaring Omtrent Betrouwbaarheid (VOB).

Betaling

Uw betaling, voor onze activiteiten, dient bij aanvang van de eerste training voldaan te zijn.
Mochten wij in gebreke blijven door geen trainingen meer te kunnen aanbieden, ontvangt u van ons het geld retour voor de trainingen die betaald zijn, maar niet gegeven door ons. Het kledingpakket geeft geen geld terug garantie.

Wij wensen u en uw kinderen veel plezier bij PUUR Voetbal.

‘PUUR Voetbal met een lach’’

 

Chat met PUUR!
1
Hey voetballiefhebber!
Waar kan ik je mee helpen?