Opleiding trainers

Opleiding voor beginnende jeugdtrain(st)ers!

 

Bent u als vereniging op zoek naar een laagdrempelige opleiding voor uw beginnende jeugdtrain(st)ers?
Wij bieden dit aan!

 

Een cursist omschreef de PUUR Voetbal Coaching als volgt:

”Hartstikke goed dat onze club op deze manier investeert in de jeugdopleiding. Naast het voetbaltechnisch aspect merk je ook dat mensen dichter bij elkaar komen te staan, elkaar makkelijker opzoeken en het onderling hebben over de cursus. Goed om te zien! Een hechtere, betere club begeleiders en trainers trekt ook weer jeugd aan wellicht.
Dankjewel Michael voor de professionele, leuke aanpak!”

 

”Trainer zijn, dat is best een klusje”

De basismodule PUUR Voetbal Coaching is een 3 avondse opleiding die bijna gelijk staat aan het JVTC traject van de KNVB.
In deze 3 avonden wordt de beginnende jeugdtrainer/trainster geschoold in het observeren van een wedstrijd om deze te vertalen naar de training. In een veilig leerklimaat bespreken we veel praktijkvoorbeelden, waarmee train(st)ers te maken hebben.
We kijken gericht naar hoe we een training op ieders leeftijd het beste kunnen inrichten. Secundaire zaken, als omgaan met ouders en gedrag van kinderen, zijn onderwerpen die zeker de revue passeren.
We hebben per avond 2 uur theorie en 1 uur praktijk.

 

Onze cursusleider is Michael Brussen, geschoold KNVB JVTC docent en fulltime werkzaam in de voetballerij. Michael heeft met zijn jarenlange ervaring en kennis, de instrumenten om u verder op weg te helpen in het mooie vak van train(st)er te zijn. Hij heeft in diverse functies in de voetballerij gewerkt. Trainer zijn bij meidenteams, selectie jeugdelftallen alsmede 1e elftallen. Naast het trainerschap heeft Michael voor diverse BVO’s coördinerende werkzaamheden uitgevoerd en is hij Hoofd Opleidingen bij een ambitieuze club geweest, waar prestatie op 1 staat.
Michael is in het bezit van het diploma Hoofd Opleidingen A en UEFA B. Hij is daardoor in staat om ook met clubs mee te denken over visie en beleid.

 

Heeft u als vereniging vragen of wilt u meer weten? Vul onderstaand veld in en wij nemen direct contact met u op. 

 

 

 

 

     Interesse? Neem contact met ons op.

 

Chat met PUUR!
1
Hey voetballiefhebber!
Waar kan ik je mee helpen?