Dani Tanalepy - PUUR Voetbal Academie
42652
page-template-default,page,page-id-42652,bodega-core-1.2,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Dani Tanalepy

Een veilige omgeving, waarbij plezier centraal staat.

Dani Tanalepy

 

Mijn naam is Dani Tanalepy. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Ede. Zelf heb ik de gehele jeugdopleiding bij DOVO in Veenendaal doorlopen, waar ik Michael Brussen drie jaar lang als trainer heb gehad. Hierna hebben we altijd contact gehouden en zodoende ben ik ook bij Puur Voetbal terecht gekomen.

 

Sinds mijn 19e ben ik actief in het trainersvak. Ik heb toentertijd mijn UEFA C diploma behaald en wil in de toekomst ook nog het UEFA B diploma gaan halen. Momenteel ben ik hoofdtrainer van DOVO JO15-1 en voetbal ik zelf nog in het eerste van Fortissimo te Ede.

 

De slogan van PUUR Voetbal ‘’Met een lach op je gezicht’’ spreekt mij erg aan en ik was ook meteen enthousiast toen Michael mij als trainer voor PUUR Voetbal benaderde. Plezier is het allerbelangrijkst en met plezier ontwikkelt een kind zich ook het beste! Een veilige omgeving, waarbij plezier centraal staat, is wat je terug vindt bij PUUR Voetbal en hiermee onderscheidt het zich van andere voetbalscholen. Ik twijfelde dan ook niet om meteen bij PUUR Voetbal aan de slag te gaan toen Michael mij benaderde!

 

Ik kijk er naar uit om jullie op een van de trainingen of voetbaldagen te zien!

Chat met PUUR!
1
Hey voetballiefhebber!
Waar kan ik je mee helpen?